EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Hub Souren, geboren in 1954 te Beek (Limburg).

hub2

In 1994 ontdekte ik dat ik paranormale gaven heb. Daardoor kwam ik erachter dat ik zelf nog een hoop blokkades had. Ik begon aan een zoektocht naar binnen en kwam erachter dat ik heel spiritueel ben en dat ik het paranormale met het spirituele moest gaan samenvoegen.

Dit is een lange weg geworden met verscheidene therapieën, om mezelf te gaan ontdekken. Door die verscheidene therapieën, onder andere groei en bewustwording, hypnotherapie, regressie- en reïncarnatietherapie, NLP, rebirthing en meditatietrainingen, ben ik erachter gekomen dat het belangrijk is dat je zelf leert voelen wat goed voor je is en dat je daardoor blokkades naar boven kunt halen en los kunt leren laten. Dat is ook de drijfveer geweest om een erkende opleiding te gaan volgen tot hypnotherapeut.

Doordat ik alles zelf heb leren voelen en nog voel, begrijp ik mijn cliënten veel makkelijker; veel mensen die bij mij in therapie zijn en de cursussen volgen, vinden het prettig dat ik me open en kwetsbaar opstel. Sinds 1-1-2001 heb ik een erkende praktijk en ben ik begonnen met individuele therapieën en cursussen. Ik ben ook veel aanwezig op paranormale en spirituele beurzen, zie voor data mijn agenda.

Ik heb de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut bij de S.E.T.H. gevolgd. In deze opleiding kwam aan bod: hypnotherapie, rebirthing, regressie- en reïncarnatietherapie, NLP en imaginatietherapie.

In mijn praktijk en op paranormale beurzen maak ik gebruik van mijn paranormale gaven, zoals heldervoelendheid, magnetiseren, kaartleggen en psychometrie (voelen op foto\’s en voorwerpen). Door deze gaven te gebruiken, ben ik in staat om mensen inzichten te geven in zaken waar ze nu tegenaan lopen en zodoende hierin veranderingen te laten aanbrengen. Dit kunnen ook zaken uit een vorig leven of vorige levens betreffen. Ook sommige ziektes kunnen daardoor beter te begrijpen zijn en verlicht worden. Een voorbeeld hiervan is fibromyalgie.

Voor meer informatie kunt u het beste bellen. Het is wel eens mogelijk dat het contactformulier via de website niet werkt, probeer het later nog eens met het ander mailadres wat bij contact staat.

Hub Souren